Mavedans rejser

Istanbul´s fortræffeligheder:

Autentisk tyrkisk mavedans – på den helt rigtige måde! Et væld af rekvisitter og den stærke intense nerve i dansen!

5 dage i vidunderlige Istanbul! Vi skal igen bo på det 4 stjernede Orka Royal Hotel. Beliggende i hjertet af den gamle bydel, med små hygge-lige gader og stræder. I gåafstand og let at finde rundt til de historiske steder; Sultanahmet, Sirkeci stationen og let at finde til bazaren.

Hotellet har swimmingpool på taget, med en fantastisk udsigt over Bosphorus strædet + motionsrum og spa område vi frit kan benytte os af.       

Efter morgenmaden er der mavedans undervisning på hotellet 3 timer fredag, lørdag og søndag – mandag formiddag bruges til opfølgning, danse i kostumer, foto m.v.

Pia sørger for, at du to gange om dagen får et godt udstræk, for at du kan klare at træne så intensivt og ikke mindst det faktum, at du går utroligt meget, nå ja og får danset lidt ude til diverse shows.

Lena Astrid underviser i år i det autentiske forførende og udfordrende old school tyrkisk mavedans med udfordrende rekvisitter, herunder cills. Èt af de andre rekvisitter får du gratis med i din goodie-bag.

Vi får også lejlighed til at besøge den berømte Bella´s systue. Hun har mange smukke kostumer, som du kan få syet lige så de passer dig.

Benyt lejligheden til at se en masse mavedans om aftenen. Det koster mellem ca. 300,- til 500,- pr. show som er inklusiv mad og drikkevarer, dog skal påregnes lidt ekstra penge til kørsel tur retur og drikkepenge til danserne.

Husk gode travesko, for vi kommer til at gå meget rundt. Der er stadig lunt dernede, tjek vejret inden afrejse, men husk endelig også varmt tøj og festtøj til aftenerne – more is less, frem med alt dit bling bling.

Istanbuls hemmelighed er dens tilgængelighed. Afstanden er kort, priserne lave og det tager kun en lang weekend i Istanbul at udfordre alle sanser.

Moskéer og tusindårige paladser, krydderi-bazarer, designercaféer, natklubber og traditionelle thehuse, hvor man på bløde puder nyder hvinende søde pistaciekager og en boblende vandpibe.

Du får naturligvis lejlighed til at bruge tid i bazaren, så derfor; gør plads i kufferten til ALT det du bliver fristet af.

Det er en smuk og vidunderlig by med meget venlige Tyrkere og et overflødighedshorn, af oplevelsesmuligheder.

Istanbul er den kendte Tyrkiske by midt mellem to kontinenter, hvor alt summer af handel, glæde og venlighed!

En tur i hammam, hygge, grin og turist i dette overflødighedshorn af mangfoldige oplevelser.

Vi bor på Orka Royal Hotel – tjek billeder på www.orkaroyalhotel.com

Hotellet er beliggende tæt ved pladsen med bl.a. Den Blå Moske.

Rejsearrangør: Nevin Rejser, Nyropsgade 24, 1203 København K,

Marocco 2017: 24. – 28. januar Riad Slitine i Marrakech 

Stemningsbilleder fra rejsen:

Ring for tilbud/brochure 2673  3242