Pilates Rejser

KOM!  Tag med! Forkæl dig selv! Din krop bliver SÅ glad!

Rejsen henvender sig til DIG, der har brug for øvelser til en øm og ubalanceret krop. Eller hvis du er stresset. Hvid du har brug for “at trække vejret”. Hvis DU vil gøre noget godt for dig selv.

En oplagt mulighed for virkelig at fordybe sig i pilates retreat, da det ligger lidt væk fra by og de helt store shopping fristelser. Alt efter ønske, kan vi tage en aftentur til den romantiske by Verona.

Her er billeder fra tidligere rejser:

[ngg src=”galleries” ids=”5″ display=”basic_thumbnail” thumbnail_crop=”0″]

Tjek: www.sportingsanfelice.com og nyd de fantastisk flotte naturomgivelser – vinmarker så langt øjet rækker! Og de super lækre faciliteter som stedet har, spa og fysioterapi, både indendørs og udendørs swimming-pool osv.

Du kan roligt afsætte tid til massage, fodbehandling osv. det er yderst favorable priser samt skønne og professionelle behandlinger.

ALT dette får du:  Pilates træning, stræk og styrke øvelser, afspænding, vejrtræknings øvelser, mindfulnes, bindevævstræning, venepumpeøvelser m.v  ca. 5 timers træning hver dag.
Transfer tur retur i egen bus, overnatninger i skønne lyse værelser samt lækker forplejning bestående af traditionel Italiensk morgenmad og en udsøgt lækker aftensmad bestående af to retter inklusiv vand, vin og kaffe ad libitum. Frokost også inkluderet i prisen – en let salat eller lignende i poolbaren, med udsigt til vinmarker og swimmingpoolen.

Hotellets personale sørger for vi bliver forkælet alle dage, venligt og imødekommende personale.

Dagens øvelser tager udgangspunkt i dit niveau, så der bliver trænet efter individuel formåen. Morgen gåturen i stilhed, er op og ned ad bjergskråninger, så vi får arbejdet lår- og lægmuskler godt igennem. Dog i et niveau hvor alle kan deltage. Styrke, stræk, balance, yin yoga, bevidsthedsøvelser, afspænding og meditation. Nogle dage med stilletid i den lille nærliggende kirke.
Vi træner udenfor, så du skal nok få glæde af solen og varmen hele ugen.

Teknisk rejsearrangør: Due Hospitality.

Skriv eller ring hvis du har spørgsmål. 
 

[ngg src=”galleries” ids=”6″ display=”basic_thumbnail” thumbnail_crop=”0″ number_of_columns=”3″]

Billederne herunder er fra tidligere rejser til Turunc og Alassio, men inspiration til hvad vi skal: pilates i haven, vandgymnastik, afspænding og meditation, mulighed for spa og wellness m.v.

[ngg src=”galleries” ids=”7″ display=”basic_thumbnail” thumbnail_crop=”0″]