Uncategorized

Tilbehør

Bestillinger modtages på: pia@piajohannesen.dk

  • Bolde

Pilatesbolde, siddebolde, cykelpakker m.v. Jeg er konsulent for www.siddebold.dk der forhandler Pilates bolde til alle former for træning mave, ryg osv.
Siddebolde bruges som kontorstol og aflaster ryggen i løbet af dagen.
Små træningsbolde til genoptræning af fingre feks. ved gigt.
Ball-stick bolde eller som ruller – løsner op for spændinger og cellulitis.
Det nye er cykelpakker;en hel pakke med diverse bolde til træning/genoptræning/styrkeøvelser specielt tilrettet cykelryttere.
Activa Disc der kan anvendes til balanceøvelser og til at sidde på i bilen ( aflaster og forebygger blandt andet ondt i ryggen og ischias smerter hvis du kører i bil mange timer hver dag ) eller læg den feks. på en kontorstol og aflast din ryg på jobbet.
Activa Disc kan også med fordel anvendes af ældre der sidder meget ned.

  • Lasota Energy

Jeg er forhandler af de fantastiske energi armbånd, som også findes til ankler/ben. De nye små xxs armbånd til børn i farverne lyseblå, lyserød, lys lilla eller lysgrøn. De er  selvlysende i mørke:-)

Du kan også få dem til heste HORSE POWER 29 cm! Pris kr. 499,-

Holder smerter nede hvis du har musearm, er brystopereret, har fået nye knæ mv. Virker mod træthed, jetlag, køre-og søsyge. Har du problemer med din nattesøvn?

Forbedrer hudens elasticitet, øger dit immunforsvar og påvirker dit autonom nerve-funktion.

Øger energi niveau og koncentration. Du restituerer hurtigere. Modvirker kramper i ben. Du sover bedre. Giver bedre balance og meget meget mere.

Kontakt mig gerne hvis du har yderligere spørgsmål og jeg kommer gerne ud og holder et miniforedrag, hvis du kan samle 5- 10 personer.

Læs nærmere om al dokumentation og forskellige videnskabelige rapporter om negative ioners fordele og effekter på:

www.lasotaenergy.com

Pris pr. st. 249,- incl. moms ex. forsendelse.

  • Øjenpude

Ahh ….øjenpude !

Vidste du, at det er bevisligt, at du slapper bedre af og får en bedre søvn, hvis du anvender en øjenpude?

Det er både tyngden af øjenpuden og det at lyset lukkes ude samt den beroligende duft af lavendel der tilsammen gør, at du slapper bedre af og dermed også en bedre søvn.

Øjenpuden kan anvendes når du mediterer, til afspænding og ikke mindst inden du skal sove eller hvis du har lidt søvn uroligheder og vågner om natten, ja, så kan du roligt placere øjenpuden over øjnene og hengive dig til drømmeland igen.

Kan anvendes af både børn og voksne.

Pris pr. stk. kr. 50,- ex. Forsendelse.